Miracle Bust – Fupurter der IKKE giver store bryster

På nettet sælges piller der lover at de kan få din bryststørrelse til at forøges med 2 skål-størrelser. Men som andet der er for godt til at være sandt, er dette fup.

Drømmer du om runde og fyldige bryster? Vil du gerne have din bryststørrelse til at stige fra en A-skål til en C-skål? Vil du have større bryster uden en operation? Så skal du bare tage to Miracle Bust piller hver dag og efter kun 2-4 uger vil du se effekten. Sådan lover reklamer på nettet, at du med en pille fyldt med urter kan få store, runde og fyldige bryster uden at skulle gennem en operation og helt uden bivirkninger. Men som alt andet der er for godt til at være sandt er dette også bare et fupnummer for at tjene penge.

Miracle Bust skulle angiveligt indeholde fire forskellige urter (Sabal, Fenugreek extract, Damiana og Dandelion rod), fyldestoffet “oat bran” og glycerin som flydende medium. På salgshjemmesiden Buymiraclebust.com, der er et af de steder hvor Miracle Bust sælges, kommer de med følgende løfter:

  • Urten Sabal øger mængden af de kvindelige kønshormoner Østrogen og Progesteron.
  • Urterne Fenugreek extract og Damiana gør brystet mere fast.
  • Dandelion rod tilfører Kalium, Vitamin B og C der giver stærkere bryster.
  • Oat brain er et naturligt fyldestof.
  • Glycerin er et flydende medium.
  • Pillerne er helt naturlige og indeholder ingen kemikalier.
  • Der ses en virkning på øgning op til 1,5 skålstørrelser, startende efter 4-6 uger, men der kan kræves indtagelse af pillerne i 9 måneder før effekten ses.
  • Der er ingen bivirkninger.

Virker Miracle Bust?

Nej!

Selvfølgelig kan dine bryster ikke bliver større ved at indtage urter. Og da slet ikke hvad der svarer til to skålstørrelser. Det er simpelthen et salgstrick, som skal narre dig til at købe deres urtepiller og indtage dem dagligt i mere end 9 måneder. På salgshjemmesiden Buymiraclebust.com eller Miraclebust.com er det næsten umulig at få en pris på Miracle Bust, men på Amazon sælges det for knap 50 dollars pr. bøtte. Hvis du skal tage det gennem 9 måneder har de tjent en formue på at narre dig.

Er der bivirkninger og kemikalier i Miracle Bust?

Det med at der ingen bivirkninger er også blot et salgstrick. I bedste fald er der ingen bivirkninger, fordi der ingen virkning er. I værste fald er der de samme bivirkninger, som altid følger indtagelse af hormonforstyrrende stoffer, som dette jo er hvis det havde en virkning. Ændringer i Østrogen og Progesteron niveauet kan jo ikke blot påvirke kropsbygningen, men kan også ændre ved risikoen for kræft (f.eks. brystkræft) og forstyrre menstruationscyklus. Så selvfølgelig er der bivirkninger ved at ændre på kønshormonniveauerne – hvis Miracle Bust altså faktisk virkede.

At stoffet ikke indeholder kemikalier er løgn. Alt her i verden er jo kemikalier – også dem der stammer fra urter. Ord som “naturlige” og “kemikaliefri” er salgsord, som hyppigt bruges til at narre folk.

Reklamer for Miracle Bust spredes på sociale medier

For tiden ses der Miracle Bust reklamer overalt på flere sociale medier. De ses især på Instagram, men på Facebook findes der også en del. I reklamerne beretter tonsvis af kvinder hvordan de ved at tage Miracle Bust har oplevet mirakler i form af større bryster.

Dette skal du ikke lade dig narre af. De billeder og opslag – ja faktisk de kvindeprofiler er fremtillet netop for at få dig til at tro at Miracle Bust virker. Det samme ser man også inden for salgsreklamer til mange slankemidler. Billederne kan nemt laves i photoshop og profilerne er falske.

Miracle Bust er et fupmiddel

Det er tydeligt at Miracle Bust blot er et salgstrick, der skal narre ulykkelige kvinder til at tro at de med urter kan øge deres bryststørrelser. Hvad den nøjagtige virkning og bivirkning er ved Miracle Bust er dog svært at bedømme, for af salgsannoncerne fremgår ikke hvad koncentrationerne af de enkelte indholdsstoffer er og det er jo afgørende for at kunne vurdere både virkning og bivirkninger. Det er jo ikke fordi urter ikke kan indeholde virksomme stoffer, idet mange lægemidler jo er baseret på urter hvor koncentrationen af stofferne er opkoncentreret.

Miracle Bust er et fupmiddel på linje med mange slankemidler der også lover guld og grønne skove. Du kan ikke med urter øge din bryststørrelse med to skålstørrelser. Det kan du kun med en operation – eller du kan bare være glad for den bryststørrelse du har.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *